Nyheter


16

På väg till Norge!

På väg upp till Trondheim för den sista touchen, se oss på Lilleström 9-11 Juni!

15

Mäss-bilen, levererad!

Vi börjar nu utrusta vår mäss-bil med nya och gamla produkter. På bilen kommer
vi visa produkter som ingår i vårt nya koncept RTB. Håll utkik efter den på Lilleström
och Elmia för att se den färdig. Vi visar detaljer som höjer värdet på Din
byggnation och gör jobbet som påbyggare roligare. Partner för detta projektet är
Wist Last & Buss i Trondheim. Titta efter RTB T2!                                           

14

Alf Pettersson går framåt...

Produktion och konstruktion är i full gång med både order och mäss-produkter, det är mycket att göra och företaget växer. Vi har den senaste tiden fått längre leveranstider än önskat, det är alltid roligt när det är mycket att göra, men vi vill hålla leveranstiderna nere.

Vi söker därför ny kollega till produktion, samtidigt som vår gamla kollega Johan kommer tillbaka och stärker upp från och med v. 26.

Våra lokaler kommer också se förändring och vi bygger om personalutrymme, i och med ökad personalstyrka börjar lunchrum och omklädning bli trångt. Samtidigt plockar vi i ordning för fler arbetsplatser i montering.

Vi har även beställt ytterligare en kantpress för att vi skall kunna öka flöde och utnyttja flexibiliteten vi har. Det är mycket i rörelse på Alf Pettersson AB och vi ser med spänning fram emot förändringarna.


13

Fler användare och galleribilder


För att lägga en order på hemsidan nu, behöver Du ha inloggningsuppgifter, skicka ett mejl så får du användarnamn och lösenord av oss. Är du inte redan kund finns ett formulär under "Köpinfo" som Du fyller i och mejlar oss.

När Du är inloggad kan Du följa din beställning och se vilket läge den befinner sig i, i produktion eller kanske på väg till Dig? Du kan också skapa inköpslistor, skriva ut dem eller spara dem till ett framtida inköp. Naturligtvis kan Du också lägga en helt vanlig beställning.

Vi har ett nytt, enkelt system för våra större produkt-kategorier. Du kryssar i de önskade utförandet, så sållar systemet bort det som inte passar. Vi arbetar aktivt för att förbättra användarupplevelsen.

Vi vill också förnya i vårt galleri i och med den nya hemsidan och önskar bilder från er kunder. Standard eller special, allt är önskvärt. Det finns ett formulär under ”Galleri” här på sidan, Du kan fylla i det för att förenkla för oss, men skicka gärna bara bilder också.

12

Lykthållare


Vi har många olika varianter av lykthållare,

allt från bas-varianter till kompletta premium lösningar.

Alla modeller i vårt standardsortiment hittar du Här!


                            A0029


A0028                                                              A0027                                                             A0032